Home Selfietafel

Selfietafel

De selfietafel is de blikvanger van elk etentje, feest, borrel of andere gelegenheid bij Grand café Barend. Wil je een feestvarken in het middelpunt zetten? Of een klant een wow-effect geven? Laat dan een gepersonaliseerde selfietafel door ons indekken. Hiermee laat je een onuitwisbare indruk achter die nog lang blijft heugen. Een uniek, persoonlijk cadeau dat exclusief bij Grand café Barend mogelijk is.

Wat is een selfietafel

In het restaurantgedeelte van ons grand café staat in het midden een ronde tafel. In deze tafel monteren wij een print met een afbeelding die jij wenst. Dat kan dus van alles zijn. Een foto van een jarige job. Een familiefoto voor Oma’s verjaardag. Een campagnevoorstel voor een klant. Maar ook een romantische tekst met Valentijnsdag bijvoorbeeld. Jouw hele feestje of etentje staat de afbeelding letterlijk in het middelpunt. Stel je eens voor hoe je hier iemand mee kan verrassen? Een cadeau dat nooit meer vergeten wordt. Je krijgt na jouw happening de print mee naar huis. Een blijvende herinnering om thuis een plek te geven.

Hoe werkt het?

Je reserveert bij ons een tafel, borrel of andere evenement. Lever een foto aan op minimaal 1 mb in jpg-formaat. Het maakt niet of de afbeelding staand of liggend is. Vervolgens printen wij deze uit op foam board. Dit is een lichtgewicht sandwichplaat opgebouwd uit een geschuimd polystyreen kern met beide zijden een polypropeen toplaag. Het foam board plaatsen wij in de ronde selfietafel. Je kunt dus makkelijk om de tafel heen lopen om de afbeelding te bewonderen. De kosten van de gepersonaliseerde selfietafel bedragen € 60,00. We hebben jouw afbeelding twee dagen voor de happening nodig.

Eerst zien

Onze selfietafel is niet alleen een eye-catcher voor jouw happening. Dat is het ook voor ons restaurant. Periodiek veranderen we de afbeelding in deze gepersonaliseerde dinertafel. In de sfeer van het restaurant, het seizoen of gewoon met een vette afbeelding. Kom dus gerust even een kijkje nemen hoe de tafel er in het echt uitziet. Drink je dan gelijk een kopje koffie? Dan vertellen we je gelijk meer over de mogelijkheden.

Te gek zo'n selfietafel

Meer weten?