Home Restaurant Huissen

Restaurant Huissen

Het leukste restaurant in Huissen is Grand Café Barend. Eten, drinken en genieten staan namelijk centraal. Het restaurant is allereerst supersfeervol ingericht. Daarbij staat onze kaart boordevol traditionele gerechten die wij een speciale touch geven. Tot slot is onze bediening attent. Zij doen er alles aan om jou een mooi moment te geven.

De beste koffie

Weet je dat wij het restaurant in Huissen zijn die de beste koffie schenkt? Een perfect kopje koffie is een combinatie van techniek, boontjes én de vaardigheid van de barista. Jouw ultieme kop koffie komt uit het state of the art Kees van der Westen apparaat. De boontjes worden wekelijks vers gebrand in een microbranderij in Velp. En onze barista? Die zorgt voor een scheutje liefde.

Lunchen

Broodjes bedolven onder beleg. De meest gezonde maaltijdsalades. En verrukkelijke warme gerechten. Onze lunchkaart staat boordevol lekkere lunchgerechten. Schuif eens aan en proef het zelf.

Dineren

Dineren is meer dan het verorberen van een goed bord eten. Dat eten zit gewoon snor. We werken het liefst met pure en authentieke ingrediënten. Veelal van plaatselijke versspecialisten. Je vindt veelal traditionele gerechten op de dinerkaart. Deze geven wij een eigen draai. ‘Zeebaars Barentsz’ is onze topper. Geïnspireerd door ons geliefde Terschelling. Na het diner laten we meer van dit Waddeneiland proeven. We schenken je dan ook een Juttertje van het huis. Onze bediening is vriendelijk en gastvrij. Wij vinden het leuk om jou en je gezelschap een gezellige avond te bezorgen. We willen je een thuis gevoel geven. Een plek waar je graag wilt zijn.

Feestlocatie Huissen

Grand Café Barend is meer dan een restaurant in Huissen. Naast een voortreffelijke lunch, gezellige borrel of sfeervol diner kun je onze locatie afhuren voor een feest, jubileum of andere gelegenheid. Met onze gadget ‘selfietafel’ maak jij van het feest iets bijzonders. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik wil een tafel reserveren

Wil je gegarandeerd zijn van een plaatsje op de gewenste datum en tijd? Reserveer een tafel.

Tafel reserveren