Home Actueel Het sociale karakter van Grand café Barend

Het sociale karakter van Grand café Barend

Gemiddeld besteden we een derde van ons leven aan werk. Het is dus een belangrijk onderdeel van ons leven. Een baan betekent meer dan het verdienen van een inkomen.

Gemiddeld besteden we een derde van ons leven aan werk. Het is dus een belangrijk onderdeel van ons leven. Een baan betekent meer dan het verdienen van een inkomen. Het zorgt ervoor dat je zinvol bezig bent. Het houd je fit en sterk. En je leert ervan. Elke dag sta je namelijk weer voor nieuwe uitdagingen. Een leuke werkplek levert je bovenal plezier op. Niet alleen vanwege de aansprekende werkzaamheden maar ook door het onderlinge contact met collega’s, klanten en relaties.

Waardevolle krachten
Een baan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door pech in je leven, een beperking of door persoonlijke omstandigheden kan het lastig zijn om een geschikte werkplek te vinden. Wij vinden dat iedereen een kans verdient. Daarom hebben we bewust werk gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons grand café. Deze waardevolle krachten wonen in een Albero Gezinshuis of zijn aan de slag via De Betuwse dagbesteding. Elke medewerker doet wat hij of zij leuk vindt. Plezier in het werk is namelijk het allerbelangrijkste. Wij bieden ze structuur en de begeleiding die ze nodig hebben. Ze kunnen in een veilige omgeving op hun eigen tempo de werkzaamheden uitvoeren.

Nellie’s appeltaart en speculaas
Wat doen ze zoals bij Grand café Barend? We hebben werkplekken gecreëerd door het bakken van onze eigen appeltaart en speculaaskoeken. Bij elk kopje koffie of thee dat je bij ons drinkt, serveren we er een speculaasje bij. Deze zijn gebakken door deze medewerkers. Ook Nellie’s appeltaart bereiden ze volgens een geheim recept. Denk daarbij aan het schillen van de appeltjes, het kneden van het deeg of het vormen van de taart. Natuurlijk allemaal onder toeziend oog van één van onze koks. Afhankelijk van hun ambitie en kunnen helpen ze bij andere werkzaamheden op de keukenvloer.

Bestellen appeltaart en speculaas

De speculaasjes en Nellie’s appeltaart serveren we niet alleen in ons restaurant. Je kunt ze ook op bestelling kopen. Jij kunt lekker thuis met familie, vrienden of anderen genieten van de lekkernijen. Bovendien geef je zo onze medewerkers een waardevolle invulling van hun dag.

Direct bestellen