Home Actueel Geslaagd feest in Grand café Barend

Geslaagd feest in Grand café Barend

Wat maakt een goed feest? Dat is een combinatie van sfeer, dynamiek en groepsgevoel. Een leuke locatie en een voortreffelijke verzorging zijn hierbij essentieel.

Wat maakt een goed feest? Dat is een combinatie van sfeer, dynamiek en groepsgevoel. Een leuke locatie en een voortreffelijke verzorging zijn hierbij essentieel. Bij Grand café Barend zijn alle omstandigheden aanwezig om een spetterend feest te organiseren waar iedereen met een goed gevoel op terugkijkt.

Feestlocatie

Van zondag tot en met dinsdag is Grand café Barend exclusief af te huren als feestlocatie. Zo heeft op zondag 26 mei een gezelschap een geweldig feest gehouden. Het was een feestelijk avond voor jong en oud. Bij een goed feest ontstaat een samenhorigheidsgevoel. De inrichting van de ruimte is het fundament om dat gevoel te krijgen. Bij ons mixt een gezelschap op een natuurlijke manier. Iedereen krijgt makkelijk contact met elkaar door de opstelling van de tafels. Als niet iedereen elkaar kent, is dat prettig.

Live muziek
Daarnaast hebben we voor een spetterend muziekduo gezorgd. Deze mannen zongen de sterren van de hemel met aansprekende liedjes. Beide muzikanten liepen gemoedelijk tussen de tafeltjes door. Hierdoor ontstond een intieme sfeer. Iedereen was betrokken en zong uit volle borst mee. Overigens kunnen we naast dit illustere muziekduo nog andere bands en dj’s voor je inschakelen.

Sfeermakers
Eten en drinken zijn een verbindende factor. Bovendien zorgt het voor een tevreden en blij gevoel. Dat zit bij ons wel snor. De ontvangst was met een sprankelend roze bubbeltje. Daar krijg je toch direct een glimlach van? Onze medewerkers in de bediening zijn sfeermakers. Zij vinden het tof om het iedereen naar hun zin te maken. En al moeten ze daar 1000 stappen extra voor zetten, ze doen het met plezier.

Speciaal feest
Elk feest geven we een persoonlijk tintje. Ook dit feest. In het hart van het restaurant staat een ronde selfietafel. Speciaal voor de feestvarkens hebben we een persoonlijke gezinsfoto in deze tafel geplaatst. Zij hebben de avond aan hun eigen dinertafel doorgebracht. Wie kan dat nou zeggen?

Voor elke feestelijke aangelegenheid


Heb je iets te vieren? Dan is Grand café Barend de ideale feestlocatie. Overigens is het natuurlijk ook mogelijk om een diner of borrel te houden zonder onze locatie exclusief af te huren. Neem contact op en we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Feestje geven?