Home Feestlocatie in Huissen

Feestlocatie in Huissen

Wij maken van elke feestelijke aangelegenheid iets bijzonders.

Een supercoole feestlocatie dat is Grand Café Barend in Huissen. Wij maken van elke feestelijke aangelegenheid iets bijzonders. Of het nu om een bedrijfsborrel, verjaardagsdiner, jubileum of receptie gaat. Op de eerste plaats is ons grand café gezellig ingericht.  Iedereen voelt zich direct thuis. Op de tweede plaats schotelen we de lekkerste drank, hapjes en gerechten voor. Op de laatste plaats weten wij hoe je een geslaagd feest moet bouwen. Dat is een juiste combinatie van sfeer, gastvrijheid en verzorging.

Feestlocatie Grand Café Barend kun je exclusief afhuren op zondag tot en met dinsdag. Je hebt de locatie dan geheel tot je beschikking. De voorzijde van het grand café is ideaal voor een borrel. De achterzijde is standaard in gericht als restaurant. Perfect dus voor een diner. Overigens is de inrichting flexibel. We kunnen alle tafels zo verzetten dat een borrel of walking dinner in het gehele grand café mogelijk is.Arrangementen feestlocatie

Elke feestelijke aangelegenheid is anders. De invulling dus ook. We bepalen samen hoe je feest er uit ziet. We stellen een arrangement samen met drank, borrelhappen en gerechten. Ook de tafelsetting, versiering en aankleding van onze feestlocatie stemmen we af. Muziek is sfeerbepalend. We selecteren het muziekgenre dat bij je past. Heb je een eigen playlist op Spotify, dan draaien we die. Je kunt een DJ inhuren. Of we regelen desgewenst onze huisband 4 Crooks speelt rustige achtergrondmuziek maar kan ook de stemming erin brengen met hun uitgebreide Nederlandse en Engelse repertoire.

Selfietafel feestlocatie

Geef je happening een persoonlijke touch en laat een selfietafel maken. Deze monteren we in de ronde selfietafel. Dit is een geweldige eye catcher voor elk evenement. Je kunt iemand hiermee in het zonnetje zetten. De aandacht vragen voor een product, (nieuw) logo of anderszins.

Voor elke feestelijke aangelegenheid

Heb je iets te vieren? Dan is Grand café Barend de ideale feestlocatie. Overigens is het natuurlijk ook mogelijk om een diner of borrel te houden zonder onze locatie exclusief af te huren. Reserveer dan wel tijdig plaats.

Restaurant Huissen

Alles voor een voortreffelijke smaakbeleving

Ik wil een tafel reserveren

Wil je gegarandeerd zijn van een plaatsje op de gewenste datum en tijd? Reserveer een tafel.

Tafel reserveren