Home Uit eten in Huissen

Uit eten in Huissen

Dineren in Huissen. Dat kan lastig kiezen zijn, want we hebben hier ontzettend leuke restaurants. Bij Grand café Barend staan eten, drinken en genieten centraal. We willen jou en je gezelschap een fijne avond geven. We trakteren je daarom op onvervalste pure gerechten. We schenken daarbij mooie wijnen, een goed glas bier of fris. Bovenal is onze bediening buitengewoon attent. Ons grand café is sfeervol ingericht waarbij je zintuigen op reis kunnen gaan. Na het diner serveren we een onvervalst Juttertje. Dé kruidenbitter van Terschelling.

Onze dinerkaart

Gasten schotel je het beste voor. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij nemen we je graag mee naar ons geliefde Terschelling. Onze krokketten en bitterballen hebben de overtocht naar het vaste land gemaakt. En het gerecht ‘Zeebaars Barentsz’ kent zijn origine van het Waddeneiland. Wat vind je verder zoal op onze dinerkaart? Aangename voorgerechten die je smaakpapillen prikkelen. Toegankelijke en traditionele hoofdgerechten maar met een eigen touch. Daarbij hebben we ook aan vegetariërs gedacht. Van onze nagerechten krijg je keuzestress. Om je vingers bij af te likken. De kleintjes kunnen kiezen uit hun favoriete gerechten. Kortom, een dinerkaart boordevol heerlijkheden.

Herkomst

Weet wat je eet. Wat ligt er op je bord? Ingrediënten selecteren we met aandacht. Het brood, kaas en groenten halen we bij de plaatselijke versspecialisten. Bij bakkerij Koenen, Kaasshop Huissen en Groenteboer Hermsen. Om de hoek dus. Onze worst is van Brandt & Levie. Het is gemaakt van ‘Goed leven’ wroetvarkens. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We zijn daarom dan ook één van de eerste horecabedrijven dat gasloos kookt. Onze chef-kok bereidt de gerechten op inductie. Daarnaast liggen er zonnepanelen op het dak. Is de verlichting overal LED en maken we gebruik van een warmtepomp.

Lokaal

Overigens kopen we nog meer in de regio in: de bloemen zijn van Mirna’s Bloemen in Huissen, de wijn van Robbers & van den Hoogen in Arnhem en de koffie van Casa Barista in Velp. Voorts komt de inrichting deels van MT Sfeerinrichting. Wil je trouwens ook zo’n gave print op je muur of plafond? Inktvis Media maakt het gaafste drukwerk. Ook voor onze selfietafel.

Dineren in Huissen

Dineren in Huissen bij Grand Café Barend is werkelijk een beleving. Al je zintuigen gaan hier op reis. Niet alleen je smaakpapillen!

Reserveer een tafel