Home Actueel Back to the Music 2019 Huissen
4Crooks Back to the Music

Back to the Music 2019 Huissen

Op zondag 7 juli swingt heel Huissen op Back tot he Music 2019. Een gratis evenement waarbij talloze bandjes in Huissen centrum zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Op zondag 7 juli swingt heel Huissen op Back tot he Music 2019. Een gratis evenement waarbij talloze bandjes in Huissen centrum zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Tijdens Back to the Music 2019 wordt Huissen één grote dansvloer met verschillende muziekstijlen. Op negen terrassen dan wel podia is van 14 tot 20.00 uur live muziek te horen. Natuurlijk is er ook een podium bij Grand café Barend. Daarnaast zijn de winkels vanaf 13 tot 17 uur geopend.

Grand café Barend

Voordat het muziekspektakel Back to the Music 2019 begint, drink je een lekker kopje koffie met Nellie’s appeltaart of geniet je van een smaakvolle lunch bij Grand café Barend. Voor ons restaurant komt bij het terras een podium te staan. Daar treden de 4Crooks op. Oude tijden herleven met hun jaren ’60 en '70 muziek. Swingende Rock & Roll en blues. Uiteraard hoef je niet op een droogje te staan. Buiten tappen we met plezier een koud biertje of schenken een fijn glas wijn in.

4Crooks

De 4Crooks is een illuster gezelschap. Bandleden zijn Arnold, Jaby, Teun en Hemmy. Vooral de laatste klinkt je misschien bekend in de oren. Hemmy Lentjes speelde in de zestiger jaren al in een band. Ook heeft hij jaren achter de tap gestaan bij Wampies. Nu vormen de heren de 4Crooks. Muziek maken is hun grootste hobby. Ze spelen op feesten en partijen maar dus ook op Back to the Music 2019.

Back to the Music 2019
In heel Huissen is het feest met Back to the Musis. Wij hebben de 4Crooks met jaren ’60 en '70 muziek. Op de andere podia vind je soul, rockabilly, disco, covers, boogie en pop. Bij de ene band kun je ongegeneerd meezingen met klassiekers en evergreens. Bij de andere band dans je de middag zo weg. Wij starten om 14.00 uur. Het kan zijn dat op andere podia de bands later starten. Elk podium heeft zijn eigen tijdsschema. Dat maakt het mogelijk om tussendoor even een hapje te eten of een drankje te drinken.

Openingstijd tijdens het evenement
Wij zijn vanaf 12.00 uur geopend voor een kop koffie. Ook voor een warme lunch of lekker broodje kun je bij ons terecht. We serveren bourgondische borrelplanken. ’s Avonds kun je aanschuiven voor het diner. Bijvoorbeeld een Huyssensche Huysburger met krokante friet of een uitgebreid driegangendiner. Zeker zijn van plaats? Reserveer op tijd een tafel.