Appeltaart

Appeltaart is echt een klassiek Hollandse taart. Je kent altijd wel iemand in je omgeving die de lekkerste appeltaart bakt. Het basisrecept is hetzelfde, juist de ingrediënten die je toevoegt maakt een appeltaart speciaal. Grand café Barend heeft het geheime recept van Nellie gekregen. Dagelijks bakken we verse taarten om te serveren maar ook om jou thuis van te laten genieten. Bijvoorbeeld voor een feestje, verjaardag of andere gelegenheid.

We verklappen een beetje van Nellie’s recept. Zodat je de smaak te pakken krijgt. In Gendt plukken we Elstar appels bij een fruitboer. De Elstar appel is een stevige appel met een zoete én zure smaak. Deze geelgroene appel met rode blos kent zijn oorsprong trouwens in Elst. Vandaar de toepasselijke naam. Het zuurtje van de knapperige appel zorgt ervoor dat de appeltaart niet te zoet wordt. Naast appel zit er nog meer fruit in de appeltaart: te weten abrikoos en sinaasappel. Buitengewoon aan Nellie’s appeltaart is het speciale deeg met spijs. Dit geeft een ware smaaksensatie aan de taart. Het snufje kaneel maakt de taart af.

Sociaal ingrediënt

De appeltaart wordt gebakken door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit sociale ingrediënt maakt de appeltaart extra lekker. Onze medewerkers wonen in een gezinshuis van Albero of werken via De Betuwse dagbesteding. Zij hebben hierdoor een zinvolle dagbesteding en voor ons zijn het waardevolle krachten. Door het bestellen van appeltaart geef je deze medewerkers een toekomst. Naast Nellie’s appeltaart maken we ook speculaaskoeken. Leuk om cadeau te geven of gewoon zelf op te eten.

Bestellen appeltaart en speculaas

De speculaasjes en Nellie’s appeltaart serveren we niet alleen in ons restaurant. Je kunt ze ook op bestelling kopen. Jij kunt lekker thuis met familie, vrienden of anderen genieten van de lekkernijen. Bovendien geef je zo onze medewerkers een waardevolle invulling van hun dag.

Direct bestellen